Koppelshoot.jpg
Spontaan 2-09.png

Bij Emma Susan Fotografie kun je helemaal jezelf zijn. Je mag genieten van de fotoshoot, we maken het gezellig en ik ben dol op de spontane momenten! Want de dingen die jullie zien, zie ik als fotograaf heel anders...

 

Die lieve, spontane lach tijdens een loveshoot, de tranen van de bruidegom die dat ene moment zo bijzonder maken, of de kleine peuter die zwaaiend langs de camera loopt tijdens een familieshoot. Als je op zoek bent naar hoge kwaliteit foto’s met een niet te geportretteerde uitstraling, ben je bij mij aan het juiste adres!

Koppelshoot.jpg
Mooiste momenten-04.png
Uitgelicht-10.png
DSC07913.jpg

Julia & Andries

Bruiloft

DSC04545.jpg

Fam. Kortlever

Familieshoot

DSC_0354.jpg

Rosanna & Elroy

Koppelshoot

Koppelshoot.jpg
Lieve woorden-12.png

"Emma is lekker enthousiast en zorgt ervoor dat je het perfecte plaatje krijgt. Ze wringt zich overal doorheen en kruipt door het zand om jou vanuit de beste hoek op de foto te zetten. Dit doet het lachen goed en hierdoor zorgt ze dus voor een spontane glimlach op de foto."

Amber & Nando
Over mij.png

Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen! Ik ben Emma Susan en sinds ik in 2016 een camera opgepakt heb, ben ik verliefd! In 2020 ben ik afgestudeerd aan de fotovakschool Statief in Utrecht. Tot nu toe is mijn grootste passie om mensen te fotograferen, maar ik sta open voor diverse nieuwe uitdagingen.

 

Ik doe niets liever dan door de lens van mijn camera, jullie mooiste momenten vast leggen. Je kan bij mij terecht voor onder andere je trouwfoto’s, familiefoto’s, loveshoots en nog zo veel meer. Op mijn website kun je mijn werk bekijken en meer informatie vinden over de pakketten en mogelijkheden. Heb je nog vragen of wil je even kennis maken? Stuur me een berichtje!

20201102-DSC_8265_websize.jpg
Laten we elkaar ontmoeten.png

Heb je een vraag, spreekt mijn stijl je aan en wil je graag een fotoshoot boeken? Dat kan! Voel je vrij om het contact formulier hieronder in te vullen. Ik probeer zo snel mogelijk op je te reageren via de mail, om je wensen in vervulling te laten gaan!

Tot snel!

Liefs, Emma Susan

Bedankt voor de inzending!

 
Blijf op de hoogte-16.png
@emmasusanfotografie